Катаржина Естейт“ получи титлата Най-добър производител в България“ (Best Producer) в 31-вото издание

...
Катаржина Естейт“ получи титлата Най-добър производител в България“ (Best Producer) в 31-вото издание
Коментари Харесай

„Катаржина Естейт“ получи световен приз за „Най-добър производител в България“

„ Катаржина Естейт “ получи титлата „ Най-добър производител в България “ (Best Producer) в 31-вото издание на международния конкурс Mundus Vini Summer Tasting 2022. Тази изключителна премия избата получи след осем следващи години с приз за „ Най-добро българско вино “ (Best of Show).

Резултатите, получени в този влиятелен конкурс, служат като удостоверение за изключителното качество на виновността на „ Катаржина Естейт “ и скъпо самопризнание за цената, която избата има в света на виното.

Всеки орден, всяка купа, присъдена на „ Катаржина Естейт “, изключително от такива влиятелни винени състезания, са сериозна мотивация да продължим да работим в вярната посока, произвеждайки виновност с извънредно качество, които превземат и най-изисканите усети “, акцентира Цветелина Николова, ръководещ шеф на „ Катаржина Естейт “.

Тя разказа оценките като самопризнание за професионализма и отдадеността на екипа, който стои зад всички триумфи и награди.

„ Винаги съм твърдяла, че постоянството в качеството на виновността, които вършим с обич и грижа, е доста значим фактор за високата оценка, която получихме на едно от най-престижните и съществени винени надпревари в света – Mundus Vini. Искам да направя едно откровено заричане към феновете на виното – ще продължим да се развиваме и да работим със същото движение, да сътворяваме виновност на международно равнище, което безспорно ще увеличи интереса към България като винена дестинация “, добави Николова.



Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР